Hyvä hallintokoneisto: Vanhasen aloittama oikeusprosessi näyttää ainakin toistaiseksi kaatuvan! Olen seurannut ihmeissäni pääministerin touhuja, joissa hän näyttää sotkeutuvan yhä pahemmin epäinhimilliseen toimintaan. Hienoa, että oikeus katsoi hänen olevan sen verran julkkis, ettei ihan herkkähipiäinen sovi olla. Huomattavasti heikommassa asemassa olevaa entistä naisystäväänsä kiusaava Vanhanen saisi jo lopettaa. Mutta ei, hänpä aikoo katsoa asian loppuun asti, eli valittaa. Mielenkiintoista.

Minä jatkan omia oikeustaistojani: pankki korjasi virheen otettuani yhteyttä sinne ainakin 20 kertaa. Vielä en tiedä, onko pankki ehtinyt jo pahoitella kirjeitse asiaan tahtomattaan sotkeutuneita osapuolia, mutta hyvä että johonkin on päästy.

Kauan odotettu lihamylly sen sijaan jatkaa edelleen seikkailujaan jossain päin maailmaa, kenties Eurooppaa. Tilasin sen YLI 2 KK sitten, ja se luvattiin kahdessa viikossa. JEP,JEP. Kaiken lisäksi yleiskone, johon se liitetään, oli tosi tosi kallis, ja odottaa käyttämättömänä keittiön pöydällä. Jos nimittäin lihamylly ja yleiskone eivät jostain syystä vaikka sovikaan yhteen...

Olen ihan oikeasti lopen kyllästynyt tähän osta, tilaa ja odota -meininkiin. Myyjällä ei näytä olevan mitään velvollisuuksia sanansa pitämiseen, ei myöskään sanktioita jos homma kusee. Maksajan osa on aina heikompi: karhukirjeitä tulee syyttäkin, ja ainahan ihmispolo pelästyy luottotietojensa puolesta, vaikka tietäisi kuinka olevansa kunnollinen, oikeassa ja hoitaneensa raha-asiansa varmasti ok.

Siitä tulikin mieleeni, että kodinhoidontuen päätöstä on meillä odotettu jo toista kuukautta, tulot ovat nolla kunnes pieni tulo ropsahtaa tilille. Äitiysloma loppui nimittäin jo tammikuun puolella, ja ilmeisesti odottaminen kuuluu Kelankin mielestä asiaan. Eihän meillä pienten lasten äideillä voi olla kiire.