Meidän perheen suosikkilihaa on vasikka. Aiemmin mies on laittanut siitä mm. vitello tonnatoa, joka on aivan törkeän ihanaa mun mielestäni. Viime viikonloppuna hän loihti Reinin lihasta ostetuista paloista italialaistyyppisiä kääryleitä. Yksinkertaisessa ohjeessa liha leikataan ohuiksi siivuiksi, maustetaan valkosipulilla, persiljalla ja öljyllä ja täytetään mozzarella. Pannaan vartaisiin ja grillataan. Meidän uunin grilli kelpasi noille hyvin, tuli todella maukasta. Ohje löytyy Sopranos-keittokirjasta.

Ruoan ja lastenhoidon lisäksi olen seurannut maailmanmenoa sivusta: Hyvä, että lopettavat Itsevaltiaat. Hyvä, että Uutisvuotoa ei lopeteta, sillä Stan Saanila ON hauska. Maajussille morsian ja Talent tulevat sunnuntaisin sopivasti päällekäin: ei tarvitse keskittyä kumpaankaan sen enempiä.

Toivottavasti musiikkitaloprojekti ei lässähdä kokonaan. Se tarvitsee reilusti rahaa ja jonkun järkimahti-ihmisen laittamaan projektin kasaan. Nyt lusikoijia on sopassa niin monia, että soppa taitaa loppua ennen kuin keitto on valmis.

Ulkomailta: Benazir Bhutton elämäkerta on aika kiehtova.

Ai niin, melkein unohtui: HYVÄ T EHY, vaikka olisitte voineet kyllä mun puolesta saada tuplakorotukset tuleviin verrattuna. Mutta hyvä silti, että veditte tiukille.