Nyt on oikea aika laittaa yksinkertaisia, mutta ah niin maukkaita hirvipullia tai -pihvejä. Ostin erittäin maukasta hirven jauhelihaa (tuoretta tietenkin!) Reinin lihasta, Hakaniemen hallista. Sekoitin siihen raastettua perunaa ( 1 peruna/300 g lihaa), munan, korppujauhoja, sienisuolaa (itse tehtyä, siis kuivatettuja, jauhettuja sieniä ja suolaa) ja jotain mausteita. Paistoin rypsiöljyssä pannulla. Tarjoilin kera perunalumen ja rouskukastikkeen, hyvä lisuke on myös hapankurkku tai venäläinen suolakurkku. Ruokajuomaksi suosittelen 1) Porteria, 2) tavallista lageria 3) alkoholitonta olutta. Jälkkäri saisi olla aika kevyt, mutta koska olen itse raskaan ruoan ystävä, laitan alkupaloiksi mätiä ruisleivän kera ja jälkkäriksi vadelmarahkaa tai sitruunapaita.

NAM