Matkavalmistelut jatkuvat. Minähän vain katselen vierestä, kun Mies hoitelee asioita. Viime yönä hän varaili netin kautta hotelleja, aika hyvälaatuisilta vaikuttavia. Koska lähdemme reissuun siinä vaiheessa 4,5-kuukautisen lapsen kanssa, täytyy ottaa iisisti ja suoda itselle kunnon punkat ja meiningit. Niinpä moni hotelleista on ainakin ennakkotietojen mukaan suht hyviä, neljän tähden yleensä.

Jännittää niin vietävästi, miten vauva pärjää automatkoilla 10 päivää. Ihan joka päivä ei ajeta, mutta kuitenkin. Hän on kyllä aika tottunut autossa istuja jo nyt, ollaan tarkoituksella harjoiteltu pitkää ja lyhyttä matkaa.

Matkaa odotellessa alkaa kulttuurielämän syyskausi. Helsingin juhlaviikot pärähtää käyntiin jo ensi perjantaina. Ostin Miehelle synttärilahjaksi päivälipun perjantain Flow-festivaalille, jossa esiintyy mm. Teppo Mäkynen -projekti. Mies tykkää Mäkys-rumpalista kovasti, joten toivottavasti keikka tarjoaa sitä itteään. Jos saamme lapsenvahdin, minäkin pääsen mukaan geimeihin. Vapaaehtoiset vahtijat ilmoittautukoot!