Parvekkeen avajaiset pidettiin eilen. Olipa tyhmää jättää talveksi puiset lattialaatat ulos, nyt ne ovat kostuneet ja ne piti myös puhdistaa. Mies istutti kuusen taimen ruukkuun ja siivosi partsin kuntoon, sitten nautittiin sunnuntailounasta auringonpaisteessa: luksusolo!

Keittiön ikkunalla yrittää kasvaa rairuohoviljelmä sekä epämääräinen joukko yrttejä. Vielä on varsinaiset parvekeyrtit kylvämättä esikasvatukseen. Ostanemme pian tarvittavia kasvatusruukkuja. Tämä on tietenkin vain kokeilu, saa nähdä onnistuuko minkään kasvattaminen juuri meidän 8. kerroksen parvekkeellamme.

Pääsiäinen tulossa, valmistelut puolitiessä. Lammasta syödään joka tapauksessa, ja jälkkäreitäkin on jo suunniteltu. Tänä vuonna ei ole vietetty minkään sortin paaston aikaa, sillä olen muutenkin jättänyt monia herkkuja väliin jo liki yhdeksän kuukauden ajan. Sokeria kuitenkin kuluu joka päivä ja reippaasti. Eilen jälkkäriksi herkuteltiin letuilla kera kermavaahdon, jäätelön ja hunajan. Ja olihan noita hillojakin niistä tykkääville.

Ihanaa kun on kevät ja kotia tekee mieli laittaa hieman ehommaksi kuin ennen. Oma kroppakin kaipaisi ainakin hieman happea ja liikuntaa, mutta sisäinen tarve ryhdistäytymiseen on vielä aika heikko...