Oulun Kärpät on lähempänä Suomen mestaruutta kuin arvasinkaan ennen eilistä iltaa. Eilinen Jokerit-Kärpät -ottelu oli pitkästä aikaa herkullista seurattavaa pelkän telkun välityksellä. Olen täysillä Kärppien puolella, toivottavasti mestaruus ratkeaa jo torstaina Raksilan hallissa. Harmi kun en pääse paikalle. Se tekisi juuri nyt niin hyvää.

Urheiluhullua minusta ei tule, inhoan katsoa jopa Urheiluruutua ja vastaavia. Mua kiinnostavat lätkä, joskus mäkihyppy ja aivan poikkeustilanteissa jokin muu urheilu. Lätkän MM-kisoja odotan innolla, tulee vaihtelua ahkeraan televisionkatseluuni. Tallentava digisovitin on ollut menestys meidän perheessä. Sorrun ihan kaikkein järkyttävimpiinkin sarjoihin, ja nauhoitan maksukanavien leffoja tämän tästä.

Kyllä on mahtavaa, kun kevätaurinko voittaa alaa. Kävin tänään kävelemässä Hakaniemen torilla, melkein istahdin jo torikahveillekin. Mukavuudenhalu voitti, ja siirryin Hallin yläkertaan kahville ja Eromangan ihanalle lihapiirakalle. Tästä ne elämän nautinnot koostuu...

Iltapalaksi ostin savusilakoita, joita nautitaan keitetyn kananmunan ja ruisleivän sekä ehdottomasti Koffin Porterin kaverina. Ah ruokanautintoja. Niin paljon en jaksa syödä kuin mieli tekisi. Niin monia herkkuja olisi kiva laittaa aamusta iltaan.

Tänään kylvin vihdoin muutaman yrtin siemenet kananmunakennoihin ja vastaaviin itämään ja kasvamaan. Tarkoitukseni on kokeilla ensimmäistä kertaa elämässä parvekepuutarhanhoitoa, hyvin pienimuotoisesti tosin. Meidän partsille paistaa niin paljon aurinkoa, että kuivuminen on suurin vaara kesällä. Ehkäpä teemme pienen puutarhan, jonka voi ottaa maalle mukaan, kun lähdetään kesän viettoon.

Kummallisuuksia elämä täynnä: ostin tänään lankoja, ajattelin hieman korjata vaatteita ja ennen kaikkea kutoa unirätin eräälle pian syntyvälle lapselle. Aika rohkeaa minulta, en ole aikoihin tehnyt mitään vastaavaa. Kevät sekoittaa ihmisen pään. Hyvä niin.