Elämä tuntuu jännittävältä nyt, kun päällekkäiset työkeikat ovat päättyneet, ja enää on jäljellä perusduuni. Siirryin tällä viikolla päivätyöhön, mikä tuntuu ihan luksukselta. Ensi viikon lopulla otan aikalisän ja jään pois työelämästä ainakin syksyyn ellen vuodenvaihteeseen saakka. Edessä on mielenkiintoinen ajanjakso.

Alkuun ajattelin keskittyä tekemään niitä asioita, joita en ole töiden takia ehtinyt. Teatteria, oopperaa, leffoja, sosiaalisia suhteita, kodin laittoa jne.

Ostin uuden tallentavan digiboxin ja saman tien pari maksullista kanavapakettia. Muutama hyväkin elokuva on nyt koettu. Mietin vielä, viitsinkö sitoutua Canal plus -kanaviin vuodeksi, jota sopimus edellyttää. Tässä on vielä reilu viikko aikaa tutustua ilmaiseksi.

Osa kanava- ja leffatarjonnasta on ihan hömppää. Mutta koska elämää on vaikea ohjelmoida ja suunnitella pitkälle etukäteen, ei voi vielä tietää, tuleeko kanavia katsottua. Tallentava digiboxi tulee tietenkin hyväksi avuksi tässä: jos etukäteen ohjelmoisi muistiin kiinnostavimmat leffat esimerkiksi. Nähtäväksi jää, miten kauan uusi lelu jaksaa kiinnostaa.