Nyt se on koettu! Hyvä elokuva, suorastaan ajattelemaan paneva: saksalainen Muiden elämä. Olipa kiva käydä leffassa, kun kerrankin stoori kulki, aihettä käsiteltiin hienovireisesti, näyttelijäntyö oli onnistunutta jne ja jne. Leffahan siis kertoo DDR:n Stasi-tutkijasta, jolla on todellinen vakaumus. Ja kuinka sitten käykään...

Nyt on luvussa Kari Hotakaisen uusin, ja vaikka huonetoverini haukkui sitä kepeäksi, minä ainakin innostuin aluksi. Saas nähdä, kuinka jatkuu. Joten kulttuurilla on puolensa, kunhan löytää omansa.

Viime viikolla kävin ekan kerran elämässäni taidehuutokaupassa, olisi tehnyt mieli ostaakin jotain. Olisi kiva ruveta taidekeräilijäksi, kunhan voisi aloittaa harrastuksen tarpeeksi pienin panostuksin. Tavoittelin huutokaupasta Kari Riipisen Marilyn-taulua, mutta se kohosi lähes tonniin, mikä on mulle kyllä liikaa. Muutaman satasen voisin laittaa taiteeseen, tonneja en.

Kulunut viikonloppu osoitti talven voiman. Olimme Itä-Suomessa, tänä aamuna sain kropan lämpimäksi lumitöillä. Aikamoiset hanget Lappeenrannan lähellä! Oikea talvi on ihana, toista se on täällä pääkaupungissa.