Kolme päivää Vaasassa sai kotiseuturakkauteni syttymään: kyllä Helsinki on kiva kaupunki. Täällä sentään kaikki toimii...

No, mulle näyttää sopivan vaihteleva elämä. Aikatauluni jouluun asti on ennätyksellisen tiukka: vain yksi vapaapäivä, itsenäisyyskeskiviikko. Muuten olen töissä aamusta iltamyöhään aina jouluaattoa edeltävään perjantaihin, jolloin karistamme rakkaani kanssa tämän maan pölyt viideksi päiväksi.

Raskaalta tuntuu kun etukäteen miettii, mutta huomasin tänään, että voimat palaavat, kun voi vaihdella töitä ja maisemia. Eilen Vaasassa, tänään ja huomenna pääkaupungissa. Lauantaiaamuna taas Vaasassa jne. Unikin maistui omassa sängyssä viime yönä poikkeuksellisen makoisalta. Ei tässä ihan huonosti voi käydä, jos kaamoksen läpi näin mennään.

Timo Parvelalle ja Virpi Talvitielle myönnettiin tänään Finlandia Junior -palkinto kirjasta Keinulauta. Ainoa kelvollinen kirja kuudesta ehdokkaasta, sanon minä. No, lievennän: se ruotsinkielinen, jonka nimeä en muista, oli ihan kiva ja runollinen. Mutta muut, ne olivat minusta teennäisiä.