Takana rankka viikonloppu kodin laiton merkeissä. Kutsuimme muutaman ystävän kylään sunnuntaiksi, joten oli pakko saataa muuttoprojekti siistiin pisteeseen, jos ei nyt ihan loppuun.

Lopputulos (väliaikainen) tyydyttää ainakin minua. Kotimme näyttää tyylikkäältä ja sopivan tilavalta, vähäeleiseltä ja viihtyisältä. Sitä edeltänyt raadanta kävi voimille, vaikka suurimmat fyysiset ponnistukset hoiti rakkaani.

Tästä eteenpäin haluan keskittyä johonkin muuhun kuin remonttiin, sisustamiseen, huonekalujen kokoamiseen tai korjaamiseen. Haluan lukea pitkästä aikaa esim. jonkun kirjan. Kesäloman loppuessa lopetin myös kirjojen lukemisen kuin seinään. Nyt kiinnostavia opuksia on kertynyt puolen metrin pino sängyn viereen. Mistähän jaksaisi aloittaa? Olisi esikoiskirjailijoita, sitten Petri Tammista, Markku Rönkköä, John Irvingia, Tuomas Kyröä. Onko joku näistä hyvä?

Olisi toinenkin vaihtoehto käyttää vapaa-aikaa: koeajaa uusia ihania autoja. Kaverillani on koeajossa (arviointia varten) 3,2 -litrainen Alfa Brera  coupe. Mun piti päästä jo viikonloppuna kokeilemaan, mutta eipä hän sit kai ehtinyt pyörähtämään meillä päin. Tämän haluaisin kokea!