Viikonlopputyöskentelyn edut: pomot ovat poissa, maisemakonttori on suht hiljainen, letkeä ilmapiiri, usein on aikaa hoidella asioita, joita arkena ei kerkeä. Haitat: haluan syödä kotona viikonloppuherkkuja, ja joskus aikataulut eivät toimi. Muut ovat vapaalla, minä en.

Rakkaani laittoi eilen uuniperunoita, joihin oli täytteitä melkoinen valikoima: mätiä ja smetanaa, katkarapuja, pekonia, lohipastaa. Ah. Kotona tehty ruoka voitti jälleen ravintolan mennen tullen. Jälkkäriksi riitti palaset Lindthin ( miten se suklaatehdas kirjoitetaan..?) tummaa suklaata, joka oli maustettu appelsiinilla ja mantelilla. Nam.

Tänään nautimme säällisesti sunnuntaiaamiaisen pekonia ja munia, parmesaanilla maustettuna. Vähän mehua, cafe aulaita ja leipää höysteenä. Ai niin, ja Pajuniemen juhlalauantaita, Suomen parasta leikkelemakkaraa.

Olen valitellut kilojen kertymistä, mutta nyt tilanne on kääntynyt parempaan. Pienellä fiksauksella, eli lääkärin neuvomalla keinolla "pienemmät annoskoot" on ollut vaa'assa nähtävä vaikutus. Tästä on hyvä jatkaa herkuttelevaista elämäntapaa...