Tunnustuksia 1: En ole tullut pyörällä töihin kertaakaan lähes kolmen vuoden aikana. Paitsi tänään. Se tuntui seikkailulta. Reitti oli mulle ihan uusi, ja se kulki puistomaisia alueita pitkin. Lopussa kevyttä ylämäkeä, mutta sekin oli sietokyvyn rajoilla.

Huomasin, että muutaman vuoden ikäinen pyöräni on juuri niin huono kuin muistinkin. Olen ostanut lähtökohtaisesti liian pienen pyörän, jolla on raskasta polkea. Haluan kuitenkin elvyttää fillarointiharrastustani, joten seuraavaksi rupean googlaamaan uutta polkupyörää. Maksoi mitä maksoi.

Koti on saanut taas uutta ehoa: asensin eilen keittiöön kierrätysverhot, uusi ihana lahjaksi saamani musta tivoli-radio soi keittiön ikkunalaudalla ja tänä aamuna jopa parvekkeella. Pesukone on asennettu vaateriin ja olen jo pessyt sillä pari kertaa. Kuivausrumpukin on palvellut kiitettävästi.

Vielä on kovasti hommia. Ullakolle lähtee toivon mukaan tänään pari kirpputorilaatikkoa. Kuka kaipaisi hyväkuntoisia, mun mielestäni kauniitakin, räsymattoja? Ikävä heittää pois, ullakolle ei nyt mahtuisi mitään ylimääräistä.