Lemiläinen neliääninen virsilaulu kiinnostaa tänään. Sitä voi kuunnella Helsingin tuomiokirkossa klo 15.15-16. Ilmeisesti tapa on harvinainen, mutta Lemillä yritetään pitää yllä tätä kaunista (?) tapaa.

Muuton keskellä eläminen käy hetkittäin hermoille. Eilen sain tyhjennettyä kaikki lainalaatikot, tänä aamuna lainalaatikkoväinöt hakivat ne pois. Meillä on kuitenkin kasoittain lattioilla laatikoita ja säkkejä, pölyä ja likaa. Ällöttävää. Mutta tämä kaikki vie aikansa, ei kannata kiirehtiä...

Pahinta oli eilen käydä Ikeassa, josta ei tahdo löytyä myyjiä, jossa tuotteet ovat väärillä hyllyillä ja jossa menee hermot. Emme olleet ainoita, joilla pinna kiristyi, kun haluttuja tavaroita ei löytynyt, ei myöskään myyjiä. Ikean kaltaiset omatoimiskaupat pitäisi kieltää: paska laatu, huonot ohjeet, asiakkaan juoksuttamista ympäri aivan turhaan. HYI!

Mutta uusi, Eurokankaassa teetetty (jumalattoman hintainen) päiväpeitto on vähintäänkin hulppea. Se on hieno ja messevä, aika rohkeakin. Eilen tilattiin myös verhot.