Iiris kyseli, sainko koskaan postissa askelmittaria, jonka Kuntoplus-lehti lupasi, kun tilasin sen. Sain ja petyin. Askelmittari keikkui vyötäisillä, kunnes putosi yhä uudestaan. Tuolloin mittarin lukemat nollaantuivat ja piti aina aloittaa alusta. Mälsää. Mutta kävi ilmi, että en liiku tarpeeksi eli 10 tuhatta askelta päivässä. Sen pituinen se.

Sain postitse myös sykemittarin, joka hajosi viikon sisällä. Se rintakehän ympärille kiinnitettävän "vyön" muovinen kiinnityslukko murtui, kun yritin laittaa sitä rakkaani rinnan ympäri. Terve meno Kuntoplus ja kaiken maailman välineet!

Tavoitteita on silti oltava. Pyrin kohottamaan kuntoani järkevillä valinnoilla, kuten hieman liikuntaa lisäämällä ja huonoa elämää vähentämällä. Hiukan vain, koska jyrkkyys ei tuota muuta kuin itsepetosta.

Nyt mielessä polkupyörän osto ( onko Helkama Kaunotar hyvä?), kodin edelleen laitto, lomakirjojen valinta sekä ennen kaikkea juhannusmenu.

Suunnittelemme seuraavaa: aattona vieraat saapuvat kolmen neljän aikoihin. Pöytään klo 17, jolloin esillä on lemiläistä särää (lammasta ja perunaa kaukalossa) ja ruokajuomana kenties puolitummaa olutta. Saunomisen jälkeen lienee syytä grillata makkaraa, ehkä kasviksia ja jotain muutakin. Seuraavana aamun nautitaan tukeva munia ja kenties lettuja tms. sisältävä aamiainen. Juhannuspäivän aterialla keskitytään kalaan ja uusiin perunoihin.

Juhannusmenu

-anjoviskesäkurpitsat                                                                                                                             -raikasta salaattia                                                                                                                                   -uusia perunoita ja kaloja (savustettua ja silliä yms)                                                                                 -balsamicomansikoita ja vaniljajäätelöä

juomiksi valkoviiniä, jonka merkkiä ei ole vielä päätetty