Rairuohon kasvattaminen alkakoon tänään. Muutenkin olen sitä mieltä, että juhlan ja arjen erojen korostaminen tuo elämään iloa, sävyjä ja viihtyisyyttä. Pääsiäislauantain menu on ollut jo viikon verran suunnitteilla. Lammasta kahdella eri tavalla, jonkinlaisia uuniperunoita, ehkä mätialkupaloja, sitruunatorttua uudella reseptillä. Tarkennuksia suunnitelmaan tehdään päivittäin.

Jo toinen kerta elämässäni: kävelin myös eilen kotiin töistä, 45 minuuttia kesti tällä kertaa.

Nautin illalliseksi paastoruokaa eli parsakaalia, omatekoista bruschettaa, pähkinöitä, pop cornia ja vissyä. Naapuri houkutteli kaljalle, ja tuopillinen eli 2 purkkia alkoholitonta olutta hulahti vatsaan. Hyvältä maistui.

Saision Vastavalo viihdytti jälleen kovasti, hörähtelin ääneen kirjan pistämättömälle huumorille. Tänään se varmaankin tulee luettua loppuun. Sitten sen Punaisen kimppuun.

Ja jonossa siis myös Paavo Heinisen elämäkerta, lisäksi tilasin tänään Lahden Sibelius-talon johtajan Antti Vihisen pakinakirjan. Josko näistä saisi jotain näkökulmaa elämäänsä.

Kirjavinkkejä otetaan vastaan!