Eilen oli pakko koeajaa punainen, kolmilitrainen, Alfa Romeo 166 Super. Ei hullumpi peli, kyllä sillä eteenpäin pääsee. Sain nopeat mutta kulmikkaat kyydit. Suomen oloissa voi tulla vaikeuksia tollasella vempeleellä, jossa oikeastaan kaikki käy sähköllä. Akkukin tyhjenee helposti. Mutta on se kaunis! Yksi kauneimpia autoja, joita tiedän. Malli taisi olla vuodelta -99.

Punainen on upea väri. Poliittisesti olen ollut aina kallellaan vasemmalle ja tähän asti äänestänyt Vasemmistoliittoa vaikka väkisin. Koska asun Helsingissä, olen joutunut äänestämään tuntemattomia kasvoja kriteereillä tarpeeksi nuori ja hyvin koulutettu vasemmistolainen nainen. Olisin halunnut äänestää Suvi-Anne Siimestä, mutta hän on ollut ehdolla Uudenmaan vaalipiirissä.

Nyt kun Suvi-Anne on jättänyt Vasemmistoliiton johtamisen, olen päättänyt siirtyä toisaalle. Elän etsikkoaikaa ja olen siis vapaata riistää poliitikkojen yrityksille käännyttää. Kuka poliitikko ja mikä puolue pystyy vakuuttamaan minut, potentiaalisen äänestäjän, Suvi-Annen lähdön jälkeen? Tässä haastetta koko poliittiselle kentälle!

Ainakin seuraavia asioita ja arvoja pitäisi esittää: ilmainen koulutus jatkukoon, lasten- ja vanhustenhoitoa pitää parantaa, kulttuurimäärärahoja lisätä. Heikommista pitää huolehtia.