Miksi ne mainostaa sitikan C4-mallia jatkuvilla kokosivun tai puolikkaan sivun ilmoituksilla, ja vielä Hesarin kannessa. Auto on kohtuuhintainen ja kiva ajaa, mutta mitä järkeä on tehdä siitä koko kansan auto. Sitikka on minusta parhaimmillaan silloin, kun se tuntuu ostajasta yksilölliseltä valinnalta, ei massavaihtoehdolta. Yhtenä vuonna mainostettiin Sitikan Xantia-mallia niin, että joka toinen (ainakin melkein) vastaan tuleva auto oli totta vieköön Xantia. Ei huvita mennä joukon jatkoksi. Haluaa persoonallisempia valintoja.

Iltapäivällä täytyy käydä katsomassa, miltä näyttää myyntiin tullut muutaman vuoden ikäinen Alfa-yksilö. En ole hirveän innostunut etukäteen, mutta ehkäpä koeajo muuttaa kaiken.

Muuten elämä maistuu, ja alkava viikko innostaa, onhan minulla viikon loma. Etsinnässä kaupunkiloma jossain päin Eurooppaa ensi viikonloppuna. Kun vain saisi lennot, tuntuvat olevan kovin varattuja tai sitten liian kalliita. Tähän aikaan vuodesta tekisi mieli Roomaan, Madridiin tai Budapestiin. Jos ei lentoja löydy, täytynee ottaa auto alle ja pyörähtää vaikkapa Baltiassa.