Tilasin joku aika sitten Kuntoplus-lehden, koska tarjous oli niin houkutteleva. Sitouduin vain kolmen lehden maksamiseen, mutta kaupan päälle tuli sekä askelmittari että sykemittari. Hah, hah! Minä en ole mikään liikunta- tai laihdutushullu, olen autohullu. Siitä huolimatta askelmittari keikkuu lanteillani, vaikka vietän lauantaipäivää kotona, neljän seinän sisällä.

Kuntoplus osoittautui pelkäksi ohjekasaksi: mitä pitää syödä, miten liikkua. Ei elämyksellisiä tarinoita, ei juoruja, ei human interest -juttuja. Mikä pettymys. Aion mitä pikimmin peruuttaa tilaukseni ja vaihtaa autolehtien lukuun.

Hesarin välissä tuli, kuten joka lauantai, autoliite. Tällä kertaa esittelyssä oli pikkuautoja, joten EI KIITOS. Omistan pienen, vanhan ja toimivan auton, mutta haaveilen jostain ihan muusta. Tällä hetkellä mielessä siintää Chrysler 300 M, mielellään muutaman vuoden ikäinen. Siinä olisi ihmisen kokoinen ja tasoinen auto. Kaunein näkemäni sellainen oli myynnissä vielä muutama viikko sitten Espoossa. Minä kuolasin.

Päivän saldo: Ajattelen sporttista elämäntapaa, mutten juurikaan urheile. Haaveilen isosta kauniista, mutta ajan pientä ja ... no, aika sööttiä autoa. Pitäisikö asioiden tilaa muuttaa?