Oli onnistunut ratkaisu ponkaista maalle kesken kaamoksen. Lämmitimme saunan, laitoin lapsen nukkumaan ja aloin laittaa perinteisiä oskarinleipiä miehelle ja itselleni. Tein kaiken tosin ilman reseptiä ja vähän soveltaen:

koska lähikaupasta sai VAIN porsaan ulkofilettä, niin pyysin kauppiasta hakkaamaan kaksi palaa leikkeiksi. Sitten ostin katkarapuja, bernaise-kastiketta ja säilykeparsaa ja paahtoleipää. Panin leikkeet pannulle paistumaan, maustoin suolalla ja pippurilla, tein kuiva-aineista veden ja voin avulla bernaisekastikkeen, sulatin ravut. Sitten paahdoin leivän ja pyöräytin ravut ja parsat pannulla. Sen jälkeen kokosin kaiken paahtoleiville, jotka oli pyöräytetty lihanpaistorasvassa.  Nautimme perinneherkkua Sunrise Merlotin kera, siis sen halvan punkun kanssa. Kaikki toimi!

Kun sain vielä tänne maalle nettiyhteyden toimimaan, niin mikäs tässä on ollessa.