Edessäni Hesburgerin tonnikalasalaatti. Tarkoituksena syödä kevyemmin ja terveellisemmin kuin viimeksi kuluneen vuoden aikana. Olen nautiskellut elämästä niin täysin rinnoin, että vaatteet kiristävät kaikkialta.

Tarvitsen kuitenkin APUA projektiini. Kuka liikuttaisi minua? En pidä ryhmäjumpasta tai vastaavasta. Pelaan mieluiten sulkista, voin vesijuostakin ja kävellä pitkiä matkoja. Näihin tarvitsisin kaveria potkimaan. Yritän kannustaa rakastani kanssani liikkumaan, mutta hänellä ei ole yhtä kovaa tarvetta sutjakoitua, hän on sellainen kukkakeppi-mallinen...

Unelmani oli hankkia Personal Trainer. Esteenä raha. Olisin valmis maksamaan 100 euroa kuussa, en juuri enempää. Ei taida kovin "persoonallista" treenaaja sillä rahalla irrota. Pitääkö tässä alistua Painonvartijoiden asiakkaaksi, en millään tahtoisi. Inhoan syvästi makeutusaineita ja kevyttuotteita. Rasvaton maito on ok, mutta kerma kermana, juusto juustona jne.

Auton hankkimisen jälkeen liikunta on entisestään vähentynyt. Nyt harkitsen, kannattaako mun pitää nykyistä persikka-kotteroani ollenkaan. Chrysler 300 M toisi minulle ja rakkaalleni ylellisen tuulahduksen toisesta maailmasta, ja koska se kuluttaa jonkun verran bensaa, voisi jättää kaupunkiajon vähemmälle ja alkaa kävellä matkoja. Looginen päätelmä on: osta Chrysler 300 M ja laihdu.