Olemme laajentaneet reviiriämme uudessa asuinpaikassamme pikku hiljaa. Eilen oli vaikea parkkeerata autoja, rakkaani joutui jättämään autonsa Kallion puolelle. Löytyneen autopaikan vieressä sattuikin olemaan Soul Kitchen -niminen ruoka/juomapaikka. Minä säntäsin perässä, söin pienet etanatkin.

Alueella on useita aika kivoja, ei mitenkään hienoja, kuppiloita. Sandels ja Svejk -kapakka tarjoaa oluen painikkeeksi ihan syötäviä pelmenejä, ison annoksen tosi edullisesti. Aleksis Kiven kadulla, vähän kauempana on ikuissuosikkini Quick Wok, josta ostan yleensä kanaa satay-kastikkeella. Kyseinen pikkukuppila on kaupungin paras kiinalainen.

Monet tykkäävät Weeruskasta, mutta minusta sen ruoka on liian mättöä. Siellä olemme syöneet monet kerrat, ilman erityiselämyksiä. Baarista (kyltissä lukee Cafe Moak) saa mukiin meneviä toasteja.

Mitään kympin arvoista ruokapaikkaa en suunnalla Kallio-Alppila ole löytänyt. Onko niitä?

Juuri nyt haaveilen Lappeenrannan torin vetyateriasta. Ah, niin tasapainoista ja maukasta. Saas nähdä, saanko maistaa vetyä tulevana viikonloppuna. Sinne päin on matka, mutta lauantaiaamuna pitää mennä myös viimeistä kertaa auki olevalle Lemin kesätorille. Ja Iitiän lavalle katsomaan Saija Varjusta!!!!!

Ennen odottamiani rientoja käy tieni parin tunnin kuluttua Poriin. Lainsuojattomat-teatterifestivaali alkaa tänään, teemana on Samuel Beckett. Mielenkiintoista?